Három napig tartott a Márton napi mulatság


2010-11-13 15:14:51  | cikk: mo  | 


Három napig tartott a Márton napi mulatság főképe
A Szent Márton napi újbor ünnepének harmadik napján is sokan meg-megálltak a Kossuth utcán felállított színpad előtt. A nyitónaphoz hasonlóan, tegnap és ma a faházakban kínált forralt bor, tea, pogácsa, lúdláb és kürtős kalács mellé a jó hangulatot diákcsoportok és amatőr művészeti együttesek produkciója biztosította. A fellépők között volt – többek között – a Munkácsy Mihály Általános Iskola német nemzetiségi tánccsoportja, a JMK Tücsök gyermek népzenekar, a JMK Vadvirág Néptáncegyüttes, a Tánc- Lánc AMI táncosai, a Munkácsy Zenestúdió, a Crazy Dance tánccsoport és számos művészeti csoport a kistérségből.
A szombat a gyermekek számára is sok meglepetést tartogatott. Délelőtt 10 órától délig az alkalomhoz illő kézműves játszóház várta a legfiatalabbakat. A kreatív gyerekek ezúttal az ősz színeit tükröző ablakdísszel térhettek haza.  


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!