Újabb rangadó előtt a Lombard II


2010-11-13 11:32:42  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újabb rangadó előtt a Lombard II főképe
Vasárnap 13:30-tól Nagy Mihály csapata az őszi szezon utolsó mérkőzésén szerepel hazai közönség előtt. A sorsolás szeszélye folytán a csoport egyik legerősebb csapata érkezik a Perutzba, ugyanis a tabella negyedik helyén álló Lipót lesz a soros ellenfél. Az árnyékcsapat jelen pillanatban veretlenül vezeti a tabellát, csupán két összecsapás hiányzik nekik a hibátlan őszhöz. A vendégek sincsenek rossz formában, igaz, hogy az 5. fordulótól kezdve három vereséget szenvedtek zsinórban, utoljára Csornáról egy hatossal ballagtak haza, azonban a 10. körtől kezdve nem találtak legyőzőre, három siker mellett két döntetlen a mérleg. Ezeket szem előtt tartva joggal érdemelte ki a rangadó jelzőt a bajnoki, ahol remélhetőleg minél több pápai drukker buzdítja majd Palkóékat.
Nagy Mihály: Az eddig látottak alapján a legerősebb csapat érkezik hozzánk. Jó felépítésű és több nagyon jó képességű játékos alkotja ellenfelünket. Igazi rangadó lesz, amin folytatni akarjuk győzelmi szériánkat.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!