A városi televízió stúdiójában folytatódik a munka


2010-11-12 17:47:27  | cikk: mo  | 


A városi televízió stúdiójában folytatódik a munka főképe
20 alkalom vár még arra a 15 diákra, akik vállalták, hogy elvégzik a JMK Tudás-Szín-Tér projektje keretében indult Médiasuli elnevezésű kurzust. A hátralévő hónapokat a Pápa Városi Televízió szerkesztőségében töltik a fiatalok. Varga András főszerkesztő és Mike László vezető operatőr 10-10 alkalommal foglalkozik a résztvevőkkel. Az első etapban a televíziózás és a műsorkészítés alapelvelveit, fogalmait és mikéntjét ismerhetik meg a diákok, míg a Médiasuli második szakaszában az operatőri munka rejtelmeibe nyerhetnek bepillantást. Varga András úgy fogalmazott, szeretné, ha a diákok aktív részesei lennének minden munkafolyamatnak, sajátítsák el a műsorkészítés gyakorlatát a téma megfogalmazásától a forgatáson és vágáson át egészen a kész anyag elkészültéig. Hiszen a Médiasuli ezen fejezete rendkívül gyakorlatorientált. Az alapelvek és fogalmak elsajátítása után a fiatalok mikrofont és kamerát ragadnak, míg végül el nem készítik saját műsorukat. 

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!