Villámcsődület a Tisztes Munka Világnapján


2009-10-07 18:20:03  | cikk:  | fotó: Babos Petra  | 


Villámcsődület a Tisztes Munka Világnapján főképe
A Tisztes Munka Világnapján, október 7-én a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség felhívásához csatlakozva, a Vasas Szakszervezeti Szövetség ötlete alapján az MSZOSZ (Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége) tagszervezetei országszerte villámcsődületekkel (flashmobokkal) hívják fel a figyelmet arra, hogy a szakszervezetek tiltakoznak minden olyan foglalkozatás ellen, ahol az elvégzett munka nincs arányban a kifizetett bérrel.
Az akciónapon egy-egy csoport az ország több városában sípszóra „megfagy” és a következő sípszóig így marad.
E napon 16:30 és 17:00 között hívjuk fel a figyelmet számos városban a munkaerő-kölcsönzés veszélyeire- mondta el Harkai Attila, a HDSZ  pápai elnöke.
A pápai megmozduláson körülbelül harmincan vettek részt, főként a Húsipari Dolgozók Szakszervezetéből. A villámcsődület a Fő téren kezdődött, útvonaluk a Kossuth utcán keresztül az autóbusz pályaudvarig tartott.

Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!