Készülnek az újbor ünnepére


2010-11-11 15:10:54  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Készülnek az újbor ünnepére főképe
Négy darab faházat építettek be a délelőtt folyamán a Városgondnokság szakemberei a Kossuth utcára a ma 17 órakor kezdődő Szent Márton napi újbor ünnepe alkalmából. A házak mellé asztalok, székek kerültek, hogy az ünnepre látogatók tudjanak enni-inni, hiszen a faházakban forralt bor, libapecsenye, libatöpörtyű és libazsíros kenyér várja az érdeklődőket. A rendezvény helyszínén már a sátrak is állnak, melyekben a helyi kézművesek kínálják majd legújabb darabjaikat. Jelenleg egy 6x4 méteres színpad felállításán dolgoznak a szakemberek a Mándi Márton István utca sarkánál- tájékoztatta portálunkat Buics Lajos, a Városgondnokság kommunális csoportvezetője.
A faházak hétfőn átkerülnek végleges helyükre a karácsonyi időszak végéig, azaz a Kossuth utcára becsatlakozó összes utca végére kerül egy-egy faház, a Rákóczi utca végére pedig három, tehát összesen hat „bódé” várja majd portékájával az ajándékra vadászókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!