Zajos az egykori zsákutca


2010-11-08 18:10:49  | cikk: mo  | 


Zajos az egykori zsákutca főképe
A Sárkány utcában, vagyis a Batthyány utcáról nyíló, az egyik diszkontáruházhoz vezető utcában tartotta sajtótájékoztatóját a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete ma délután. Erőss Bulcsú önkormányzati képviselő és Orbán Imre helyi elnök egy – véleményük szerint – hat éve fennálló problémára hívták fel a figyelmet. Állításuk szerint a probléma az, hogy a Sárkány utcába nemcsak az áruházba árut szállító kamion hajt be, hanem az üzletlánchoz tartó vásárlók is így közelítik meg a parkolót, holott az utcába történő behajtást tábla tiltja (kivéve:lakók és áruszállítás). Orbán Imre úgy fogalmazott, tudomása szerint a lakók – problémájuk enyhítése céljából – 2010. január 13-án levélben fordultak az önkormányzathoz. Orbán azt mondta, a levélre érkezett válasz, de a lakók nem elégedettek. A Jobbik szerint az utca parkolóhoz közeli végén található sorompó megoldás lehetne a problémára. Orbán Imre sajtótájékoztatóján azt javasolta, hogy a Pápai Rendőrkapitányság helyezzen ki egy kamerát, hiszen a bírságok bevételéből akár napi 300000 forint is összegyűlhet – fogalmazott a helyi elnök.
A pápai szervezet elnöke azt is felvetette, hogy a Sárkány utca Batthyány utca felőli végén elhelyezett kötelező haladási irányt jelző tábla a belváros felé vezeti az áruszállító kamiont, amely nem szerencsés. Sok esetben a kamion – a szabályokat be nem tartva – balra kanyarodik a kereszteződésben – tudtuk meg Orbán Imrétől.
Erőss Bulcsú úgy fogalmazott, az érintett áruház tervei között szerepelt, hogy ebben az évben megépít egy kivezető utat a Budai Nagy Antal utca irányába. Mivel ez eddig nem történt meg, Erőss úgy fogalmazott, nyomást kell gyakorolni az érintettekre, hogy mindez minél előbb megvalósuljon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!