Füredről is elhozta a három pontot a Lombard II


2010-11-07 12:02:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as bajnokság 13. fordulójában Nagy Mihály fiai Balatonfüredre látogattak. A pápaiak a Kovács – Domján, Bíró, Karácsony, Borsos – Fűzfa, Dlusztus, Rajnay – Venczel, Kaszás, Palkó kezdőcsapattal vonultak a játéktérre. Kiegyenlített első félidőben Kovács fogott meg egy hazai ziccert. A vendégcsapat hiába birtokolta többet a labdát, gyakorlatilag kapuralövés nélkül tudta le az első félidőt. A második játékrészben egymás után léptek pályára a támadó szellemű vendégjátékosok, előbb Megyesi, majd Somogyi, végül Csepregi jutott szóhoz, és ez komoly vendégfölényt eredményezett. A 82.percben egy jobb oldali beadást Palkó fejelt a csereként beállt Csepregi elé, aki egy igazítás után óriási gólt lőtt a jobb felső sarokba.
Nagy Mihály: Rendkívül nehéz meccset nyertünk meg. A mérkőzés teljesen kiegyenlített volt minden tekintetben, amit azzal nyertünk meg, hogy olyan játékost tudtam pályára küldeni, aki egy egyéni megvillanással el tudta dönteni a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak és az ellenfélnek is.

Balatonfüred – Lombard Pápa II  0 – 1 (0-0) G: Csepregi
Jó: Kovács, Domján (a mezőny legjobbja), Borsos, Dlusztus, Somogyi, Venczel, Csepregi

A Lombard II jövő vasárnap 13:30-tól Lipót együttesét fogadja a Peurtz stadionban.

A bajnokság élmezőnye:
1. Lombard II 32
2. Hévíz FC 27
3. Sopron 23
4. MTE 1904 23
5. ZTE II 22


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!