Jótékony horgászok


2010-11-06 19:11:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékony horgászok főképe
A vörösiszap sújtotta Somlóvásárhely megsegítésére jótékonysági horgászversenyt rendeztek Marcalgergelyiben a Joó-tavon. Közel 45 horgász foglalt helyet a tó partján, a magas létszám a nemes cél mellett a kedvező időjárásnak is köszönhető volt. Joó László tógazda elégedetten foglalta össze a versenyt, hiszen a szép fogási mennyiség mellett a nevezési díjakból és különböző felajánlásokból összesen 183.000 forintot sikerült a rászorulók részére összegyűjteni.
- Példamutató az az összefogás, ami a mai napot jellemezte. Mindenképpen szerettünk volna segíteni az iszapkatasztrófa áldozatainak, mivel horgásztavat üzemeltetünk kézenfekvő volt, hogy egy horgászverseny keretein belül tegyük ezt meg. Mindenkinek köszönöm, aki bármilyen módon hozzájárult ehhez a sikeres naphoz, bízom benne, hogy kicsit könnyebbé tudtuk tenni az ott élők hétköznapjait.
Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a befolyt támogatások átvételére Marton László Somlóvásárhely polgármestere is ellátogatott, aki meghatottan vette át az összegyűlt pénzösszeget.
- Nagyon örültünk a lehetőségnek, az egész testület meghatódott, hogy mennyien a segítségünkre siettek. A lakosság nevében is szeretném megköszönni Joó Lászlónak, a támogatóknak és nem utolsó sorban a horgászoknak, hogy eszükbe jutottunk. Az iszaplavina után többek között a járdáink és vizes árkaink is tönkrementek, ebből a pénzből ezeket szeretnénk minél előbb rendbe hozni.

A horgászverseny végeredménye:
1. Jakab Gábor (36,5 kg)
2. Töreki Gyula (29 kg)
3. Ács Gábor (15,4 kg)

Legnagyobb kifogott hal:
Kiss Róbert (6,7 kg)


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!