Rendőrségi felhívás I.


2010-11-03 17:13:06  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást F. Tibor pápai lakossal szemben, aki Pápán, valamint ahhoz közel fekvő településeken, így Csóton, Mezőlakon és Ugodon nyílászárók cseréjére vett fel előleget százezer forintos nagyságrendben. A vállalt határidőn belül a szerelést nem végezte el, majd a telefonon őt kereső megrendelőket egy ideig még különféle kifogásokra hivatkozva hitegette, később pedig már egyáltalán nem volt elérhető.

Feltételezhető, hogy a sértettek köre meghaladja a jelenleg ismertekét. A pápai rendőrök ezért a (89) 313-011-es telefonszámon várják azoknak jelentkezését, akiktől F. Tibor hasonló módon pénzt csalt ki, de feljelentést nem tettek, illetőleg a vállalt munka elvégzésébe vetett reményüket ez idáig még nem vesztették el.

A gyanúsított kb. 178 cm magas, vékony testalkatú, fehér bőrű, egészen rövidre vágott, tüskés hajat visel.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!