Tovább robog a Lombard II expressz


2010-10-31 18:37:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tovább robog a Lombard II expressz főképe
Egyik legfőbb riválisát látta vendégül Nagy Mihály csapata az NB III-as bajnokság 12. fordulójában. A Perutz stadionba a tabella harmadik helyén álló ZTE II-t látogatott, legalább egy pont megszerzésének reményében. Nagy Mihály a Kovács – Domján, Dlusztus, Karácsony, Borsos – Peric (Megyesi R. ’54), Fűzfa, Kaszás (Kiss R. ’86) – Csepregi (Megyesi P. ’63), Somogyi, Palkó kerettel várta a kezdő sípszót. A másik oldalon Balázs Zsolt fiai a Pogacsics - Mátyás, Keszei, Kósik, Kocsis – Major, Balogh - Cebara, Németh M., Delic - Krajczár összetételben futottak ki a gyepre. Nagy elánnal kezdett a hazai csapat és a széltől támogatva fölényben játszott. A 22. percben Domján jobb oldali beadását Csepregi csúsztatta Kaszás elé, aki kapásból a jobb felső sarokba lőtt. Az 57. percben Fűzfa indításával Csepregi ugrott ki a vendég védők közül, lövését még védeni tudta Pogacsics, de Palkó jól érkezett és higgadtan lőtt a kapuba. Fél órával később egy bal oldali szabadrúgás után Kovács öklözte Palkóra a labdát, akiről az a kapuba vándorolt, öngól. A rendes játékidő utolsó percében Somogyi jobb oldali szabadrúgásába Fűzfa beleért és a labda a hosszú sarokba jutott. Nagy iramú, kemény mérkőzésen nyert a Lombard Pápa II. A vendégek előtt csak a mérkőzés hajrájában egy buta öngóllal csillant meg a pontszerzés reménye. A mieink ezzel őrzik veretlenségüket az idei bajnokságban, és egyre nagyobb eséllyel pályáznak az őszi menetelés első helyére. Nagy Mihályék jövő héten a Balatonfüredhez látogatnak.

Nagy Mihály: Nagyon jó erőkből álló csapatot vertünk meg egy igen jó mérkőzésen.

Lombard Pápa II – ZTE II 3 – 1 (1 – 0) G: Kaszás, Palkó, Fűzfa ill. Palkó (öngól)
Jó: Kovács, Domján, Dlusztus ( a mezőny legjobbja ), Borsos, Fűzfa, Kaszás, Somogyi

További eredmények:
Badacsonytomaj-Tapolca – MTE 1904 2-3
Hévíz – Balatonfüred 1-1
Várpalota – Celldömölk 2-3
Büki TK – Csorna 1-0
Sopron – Kőszeg 6-0
Répcelak – Lipót 0-0
Sárvár - Haladás II 1-0

A tabella élmezőnyének állása:
1. Lombard II 29 pont
2. Hévíz FC 27 (Eggyel több lejátszott meccs)
3. Sopron 23
4. ZTE II 22
5. Lipót 20

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!