Maric döntött


2010-10-30 20:01:08  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


Maric döntött főképe
A Monicomp Liga 12. fordulójában a Lombard Pápa Siófokra látogatott. A Révész Géza utcai Stadionban 700 néző előtt Véber György a Szűcs, Takács, Farkas, Supics, Németh, Heffler, Gyömbér, Rebryk, Abwo, Bárányos, Marics összetételben igyekezett sorozatban harmadik mérkőzésén is győztesen öltözőbe vonulni. Az első félidőben ugyan több ígéretes lehetősége is volt a Lombardnak, de sem Bárányos, sem Abwo, sem pedig Marics nem tudta előnyhöz juttatni övéit. Fordulás után az 52. percben Heffler Norbert bal oldali szögletét Tóth Gábor az ötös jobb sarkából csúsztatta meg, amibe a hosszú oldalon Marics beleért, a labda pedig a kapu bal sarkában landolt, ezzel előny a pápaiaknál. Az 59.percben Marics duplázhatott volna, ám Bárányos beadását a bal kapufa mellé csúsztatta. Tíz perccel később újabb pápai lehetőség maradt kihasználatlanul, Abwo lőtt éles szögből, a labda kipattant Molnár kapusról, a lecsorgót Tóth Norbert adta be balról, amit Marics biccentett a kapu fölé. A hátralévő időben az eredmény nem változott, a Lombard Pápa sorozatban harmadik mérkőzését is megnyerte és bizakodva fogadhatja jövő héten a Vasas gárdáját.
Horváth Károly: A találkozó folyamán érezni lehetett, hogy amelyik csapat elsőként gólt szerez, az a 3 pontot is begyűjtheti. A játékosokkal most sem vagyok elégedett, de már látszanak a javulás jelei. Örömteli, hogy volt a csapatnak tartása, és a kapott gól után sem adtuk fel, de néhány játékos nagyon dekoncentrált volt, amely az önbizalom hiányának tudható be. A képességeinkkel tisztában vagyunk, ezért nincs pánikhangulat Siófokon.
Véber György: Le a kalappal a srácok előtt. Ha a realitás talaján maradunk, akkor végig a mi akaratunk érvényesült, a kérdés csak az volt, hogy meg tudjuk-e lőni a győztes gólt, vagy 0-0 marad a vége. Kétség sem férhetett a győzelmünkhöz. Azt gondolom, hogy az egy nullás győzelem is lehet magabiztos siker. Ez az volt.
(Az nso.hu nyomán)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!