Örömzenélés az Edvy Malomban


2010-10-29 20:43:53  | cikk: mo  | 


Örömzenélés az Edvy Malomban főképe
Az egykori pápai Utódok zenekar három tagja – Magyari Jenő, Gömbös Attila, Varga István – szervezett ma este találkozót az Edvy Malom Fogadóban. Az Oké Zenei Műhely címmel nemrég újraalakult formáció már két rendezvényt szervezett a városban, melyek mindegyikén zenész tehetségeket, énekeseket kértek fel maguk mellé egy kis örömzenélésre. Varga István, az együttes gitáros-énekese elmondta, céljuk, hogy amit 1980-ban az Utódok zenekarral abbahagytak, némiképp folytassák vendégzenészekkel kiegészülve. Olyan fiatalokat, zenészeket gyűjtenek maguk köré, akik szintén a dallamok szerelmesei. A mai estén Ács Zsuzsa énekesnő és Czirók Attila basszusgitáros csatlakozott az egykori pápai legendákhoz. Koncertjük alkalmával számos sláger felcsendült az 50-es, 60-as évekből, de a zenészek mai modern dalokkal is készültek. Többek között hallhattunk ABBA, Simon & Garfunkel vagy Rúzsa Magdi slágereket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!