Városunkkal ismerkedett ma az Iráni Iszlám Köztársaság nagykövete


2010-10-29 18:24:40  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Városunkkal ismerkedett ma az Iráni Iszlám Köztársaság nagykövete    főképe

Városunkban járt Saeed Seyed Agaha Banihashemi, az Iráni Iszlám Köztársaság magyarországi rendkívüli és meghatalmazott nagykövete ma délután. Elsőként a városban működő felsőoktatási intézményekbe, a Nyugat-magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Kar kihelyezett levelező tagozat szociálpedagógus szak intézményébe, a Pápai Református Teológiai Akadémiájába, valamint a Pannon Egyetem Pápai Intézetébe látogatott el, ahol szigorú protokollnak megfelelően Rádi Róbert, a Művelődési Osztály vezetője köszöntötte az excellenciás urat. A nagykövet 2010. július 12-én lépett hivatalba Budapesten, látogatásának célja elsősorban a városunkkal való megismerkedés volt. A pápai székhelyű, telephelyű oktatási intézmények megismerése után az Agroprodukt Mezőgazdasági Termelő és Értékesítő Zrt. volt a következő állomás, ahol a környék gazdái és képviselőjük Mádl István vezérigazgató köszöntötte a nagykövetet, aki a városok oktatási élete mellett élénken érdeklődik azok gazdasági élete után is. A nagykövet hivatalba lépése óta már volt a Pécsi Tudományegyetemen, Jászberényben, Szegeden, Székesfehérváron, múlt héten pedig a megyeszékhelyre, Veszprémbe látogatott el.

 



Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!