Plüssjátékokat ajándékoztak a focisták


2010-10-28 19:27:04  | cikk: mo  | 


Plüssjátékokat ajándékoztak a focisták főképe
Három nagy méretű karton dobozzal érkeztek a Lombard Pápa labdarúgói ma délután a Kópé-várba. A dobozokban kisebb-nagyobb plüssjátékok rejtőztek, melyeket a csapatnak szurkoló családok ajánlottak fel. A Lombard Pápa FC vezetősége és játékosai ugyanis egy felhívást tettek közzé, így gyűlt össze a rengeteg játék. Venczel Balázs, a Lombard Pápa egyik játékosa elmondta, remélik, hogy a gyerekek nagy örömmel használják majd a játékokat, úgy látja, sok gyerek szinte a legújabb játékait ajánlotta fel erre a célja, és nem az elhasznált plüssöket.
A labdarúgócsapattól egyébként nem áll messze a jótékonykodás, legutóbb egy jótékonysági meccset szerveztek a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére.
A Zárda utcai játszóháznak jól jött a segítség, tudtuk meg Berkes Bélánétól, a Kópé-várat fenntartó Vajda Péter Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány kuratóriumi elnökétől. A játszóházat az alapítvány és Pápa Város Önkormányzata működteti, és mindig nagy fejtörést okoz számukra az elhasználódott, ám egyébként nagyon jó minőségű, drága játékok pótlása. Mivel az alapítvány – sajnos – egyre kevesebb támogatót tudhat maga mögött, így szívesen fogadnak bármilyen segítséget, legyen az pénzbeli vagy tárgyi adomány – fogalmazott a kuratóriumi elnök.
A Kópé-vár a téli nyitvatartás szerint, hétköznap és hétvégén 11-18 óráig várja a kikapcsolódni vágyó gyermekeket, a legkisebbektől a legnagyobbakig.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!