A Veszprém nyerte a rangadót


2009-10-05 20:05:41  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


A Veszprém nyerte a rangadót főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 7. fordulójában vasárnap szomszédvári rangadóra került sor. A pápai csapat a bajnokság végső esélyesét, Veszprém együttesét fogadta a Perutz stadion mögötti műfüves pályán. Az összecsapás igazolta rangadó mivoltát, ugyanis szikrázó összecsapáson 5 gólnak és 2 kiállításnak lehettek szemtanúi a kilátogató nézők. Az első félidőben Szőllöskei kapta meg második lapját, majd a második játékrészben Nebil mehetett idő előtt zuhanyozni. A gólgyártást a pápai illetőségű Kalcsó Gábor kezdte meg, aki korábban már a Lombard Pápa első számú csapata ellen is pályára lépett, akkor még az Integrál-DAC színeiben. A 27. minutumban már kettőre nőtt a vendégelőny Babos révén. Negyed órával az első 45 perc vége előtt Sipos szépített (1-2). A 69. percben ismét kettőre nőtt a veszprémi előny, Babos megszerezte második találatát (1-3). Nem sokkal a vége előtt Venczel Balázs faragott a hátrányból (2-3), ám a hátralévő idő kevésnek bizonyult, így a vendégcsapat vitte haza a három pontot. Nagy Mihály, a hazaiak mestere szerint minimum egy pontot érdemelt volna csapata.

- A játékvezető nagyban befolyásolta a találkozót, az első bekapott gólunk szabadrúgásból esett, amit viszont nem előzött meg pápai fault. A harmadik veszprémi találat ráadásul lesről született, így két gólt írhatunk a sípmester számlájára. Nem érdemeltünk vereséget, sajnos nem sikerült az emberelőnyünket gólra váltani. Ráadásul idő előtt meg kellett bontanom a védelmet, hiszen Sipos sérülése miatt kényszerűségből cserélnem kellett. Sajnálom ezt a mérkőzést, sajnálom a gyerekeket, sokat dolgoztak azért, hogy legalább 1 pontot itthon tartsanak.

További eredmények:
Répcelak – MTE 1-0
Bük – Csesztreg 1-3
Haladás – Lipót 3-2

A tabellát a Veszprém vezeti, a Lombard Pápa II a 11.

A Lombard II csapata legközelebb Lipót együtteséhez látogat.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!