Újabb nyílt nap a Ballában


2010-10-26 10:55:26  | cikk: mo  | 


Újabb nyílt nap a Ballában főképe
 Ismét nyílt napot szervezett a Balla Róbert Téri Általános Iskola szülők és a városban működő oktatási intézmények pedagógusai számára. Csutiné Papp Orsolya igazgató elmondta, ma már rendszeresek a nyílt napok, tartanak egyet tavasszal és ősszel is. Céljuk, hogy az érdeklődők megismerhessék az iskolában folytatott pedagógiai munkát, a módszereket. Az intézményben autizmussal élő, értelmileg akadályozott és tanulásban akadályozott gyermekek tanulnak. A mai nyílt napon az érdeklődők számos tanórán részt vehettek. Bepillanthattak a magyar, matematika, számítástechnika, rajz, technika, logopédia és mozgásfejlesztő tanórák folyamatába.
Az igazgató hozzátette, jelenleg négy holland vendég tartózkodik az iskolában, közülük ketten a kampeni partnerintézmény gyógypedagógusai. A külföldi vendégek azzal a céllal érkeztek, hogy a hét egyes napjain rajzfoglalkozásokat tartsanak a diákoknak, különös tekintettel a halmozottan sérült gyerekekre. A holland partnerintézmény pedagógusai - ha már Pápára látogattak - lepedőket, ágyneműket is hoztak magukkal az iszapkatasztrófa károsultjai részére. Az adományokat a jövő hét folyamán juttatják el a pápaihoz hasonló profilú Molnár Gábor Általános Iskola kolontári és devecseri diákjai számára.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!