30. születésnapját ünnepeli a Fenyveserdő Bölcsőde


2009-08-01 15:05:40  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


30. születésnapját ünnepeli a Fenyveserdő Bölcsőde  főképe
Harminc évvel ezelőtt, a Nemzetközi Gyermekév jegyében adták át a Vajda Péter lakótelepen működő Fenyveserdő Bölcsődét. Gazdag programmal szervezett családi napra várják a mai és egykori bölcsiseket három augusztusi szombaton, 1-jén, 8-án és 15-én 10 órától este 6 óráig az intézményben.
A mai megnyitón Berkes Béláné bölcsődevezető köszöntőjében kiemelte, hogy a gondos gazdálkodásnak és a fenntartó önkormányzat figyelmének köszönhetően mindig jut pénz a legfontosabb tennivalók elvégzésére, legyen szó nyílászárócseréről vagy akár csoportszoba-felújításról.
Dr. Áldozó Tamás alpolgármester, a lakótelep önkormányzati képviselője azokról a megnövekedett feladatokról beszélt, amelyeket részben a jogszabályi változások (pl.: családi típusú támogatások leépítése), részben a nehéz légiszállító ezred Pápára települése állítottak az intézmény elé. Utóbbi program keretében az első külföldi (norvég) kisgyerekek már tavasszal elkezdtek a bölcsibe járni. Külön megköszönte azoknak a szakembereknek a munkáját, akik a fogyatékkal élő kisgyermekekkel foglalkoznak az intézményben.
Dr. Kovács Zoltán polgármester a születésnap alkalmából egy 50 ezer forintról szóló adományozási okiratot adott át Berkes Bélánénak.
A bölcsőde dolgozói este hatig várják a játékos kedvű családokat az intézmény udvarán.

-Nemzetközi bölcsőde a fenyveserdő szélén (interjú)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!