Továbbra is hibátlan a Lombard II


2010-10-23 21:13:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Továbbra is hibátlan a Lombard II főképe
A Lombard II alakulata az NB III-as bajnokság 11. fordulójában a sereghajtó Kőszeghez látogatott. Nagy Mihály a Kovács – Domján, Dlusztus, Karácsony, Borsos – Peric, Fűzfa, Kaszás – Venczel, Somogyi, Palkó összeállításban küldte hadba fiait. Azonnal letámadta ellenfelét a vendégcsapat és sorra dolgozta ki a helyzeteket. A 12.percben Somogyi szögletét Dlusztus vágta a léc alá. Nem sokkal az első félidő lefújása előtt Fűzfa labdájával Palkó futott el és a bal sarokba lőtt. A második félidőben kitámadott a Kőszeg és a Lombard II egymás után dolgozta ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de gólt csak a 83. percben értek el. Somogyi szépen ugratta ki Megyesit, akinek lövését még védte a kapus, de Csepregi közelről a kapuba talált. A Lombard II biztosan hozta a mérkőzést, viszont a rengeteg kihagyott helyzet miatt nem lehetnek maradéktalanul elégedettek.
Nagy Mihály: Győzelmünk nem forgott veszélyben, de nagyon bosszantó, hogy kilencszer álltunk a kapussal szemben és az összes helyzetet elrontottuk. Az viszont dicséretes, hogy a három gól mellett ilyen sok helyzetet ki tudtunk dolgozni.

Kőszeg - Lombard II 0-3 G: Dlusztus, Palkó, Csepregi
Jó: Domján, Dlusztus, Karácsony, Borsos, Kaszás, Palkó

Eddigi eredmények:
Csorna - MTE 1904 1-3
Lipót – Sárvár 2-1
Büki TK – Várpalota 1-0
Celldömölk – Sopron 0-0

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!