Folytassa, Lombard!


2010-10-22 17:24:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Folytassa, Lombard! főképe
A fegyelmezett, precíz védekezésben, a hatékony támadósorban és az ETO elleni derbi második félidejében mutatott játékban bízik Véber György az Újpest elleni találkozón, hiszen szombaton 17:30-tól a Monicomp Liga 11. fordulójában a Lombard Pápa az Újpestet látja vendégül a Perutzban. A holnapi meccs lesz a két együttes hetedik randevúja, az eddigi hat bajnoki után kiegyenlített a párharc állása, három Lombard győzelem mellett három UTE diadal született. Ami bizakodásra adhat okot, hogy a tavalyi szezonban oda-vissza legyőzték Szűcsék a lilákat, ősszel a Szusza Ferenc Stadionban Bali, Farkas és Rebryk találataival 3-0-s vendéggyőzelem született, a tavaszi visszavágón Tóth Gábor fejesgóljával pedig 1-0-ra nyertek a hazaiak. Véber mester fegyelmezett, de felszabadul játékot vár övéitől.
- Ha a csapat a tudását legalább nagy vonalakban kiviszi a pályára, és mindez fegyelmezett játékkal is párosul, akkor van esélyünk a győzelemre. Ez megint egy vízválasztó találkozó lesz. Ha most győzni tudunk, akkor két olyan "skalp" lesz a hátunk mögött, amely nagy lökést adhat a hátralevő pár fordulóra, és megszilárdíthatnánk a jó helyezésünket.
Mészöly Géza, a vendégek mestere szintén izgalmas derbire számít.
- Idegenben is egy olyan játékot tervezünk, amellyel eredményesek lehetünk, mindenképpen ez a célunk a Lombard otthonában. A pápai egy nagyon támadó felfogású csapat, ők is a győzelemre játszanak. Passzolós futballt játszanak, és olyan játékosaik vannak, mint Bárányos, Heffler, vagy éppen Gyömbér. Jó talajú pályán játszunk majd, ez mindenféleképpen azt ígéri, hogy egy izgalmas, és remek mérkőzés lesz.
A találkozót Kassai Viktor dirigálja majd.
A várható összeállítások
Lombard: Szűcs L. - Takács P., Farkas A., Supic, Németh M. - Heffler N., Gyömbér, Rebryk - Zulevs, Maric, Bárányos
Újpest: Balajcza - Szokol, Vermes, Takács Z., Pollák - Simek, Egerszegi, Mitrovic, Simon K. - Tisza, Rajczi
További párosítások:
október 22., péntek
Paks-Győr
ZTE-Vasas
október 23., szombat
Szolnok-MTK
KTE-Videoton
Haladás-Siófok
Kaposvár-Honvéd
október 24., vasárnap
DVSC-FTC


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!