A sereghajtóhoz utazik a Lombard II


2010-10-22 12:09:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A sereghajtóhoz utazik a Lombard II főképe
Az NB III-as bajnokság 11. fordulójában szombaton a Lombard Pápa árnyékcsapata a pontvadászat utolsó helyén álló Kőszegi SK-hoz látogat. Erre a találkozóra hatványozottan igaz, hogy kötelező a győzelem Nagy Mihály tanítványainak, a házigazdák eddigi kilenc mérkőzésükön csak a Balatonfüredet tudták legyőzni, a többi nyolc alkalommal vesztesen hagyták el a játékteret. A másik oldalon a pápaiaknak a Zalaegerszeggel folytatott versenyfutásban feltétlenül szükségük van a három pontra, annál is inkább, mivel a következő fordulóban épp a legnagyobb ellenlábas látogat Pápára.

Nagy Mihály: Tudom, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, de ezt csak akkor tudjuk érvényesíteni, ha ugyanolyan koncentráltsággal, akarattal és minőséggel játszunk, mint legutóbb. Ha ezt megtesszük meglesz az eredménye, ha nem akkor szenvedni fogunk.

A forduló további párosításai:
Csorna - MTE 1904
Lipót – Sárvár
Balatonfüred – Répcelak
Büki TK – Várpalota
Celldömölk – Sopron
ZTE II – Hévíz
Haladás II - Badacsonytomaj-Tapolca

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!