Segített a Bakonyerdő Pápa


2010-10-20 21:50:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Segített a Bakonyerdő Pápa főképe
A vörösiszap katasztrófa áldozatainak megsegítésére jótékonysági kézilabda mérkőzést játszott egymással a Bakonyerdő Pápa és a devecseri Kristályvölgyi SE gárdája a Városi Sportcsarnokban. A belépődíjakból befolyó összeggel a bajbajutottakon szeretett volna segíteni a pápai klub. Horváth Anita szervező elmondta, már régóta jó kapcsolatot ápol egymással a két egyesület.
- A vörös iszap tragédia minket is megrázott, többek között azért is, mivel klubunk évek óta jó barátságban van a devecseri kézilabdacsapattal. Többször játszottunk már egymás ellen, rengeteg edzőmeccsünk volt, és a nyáron szervezett strandkézilabda bajnokságunkra is szívesen hívtuk meg őket. Mindenképpen szerettünk volna valamilyen formában segíteni, úgy döntöttünk, hogy egy barátságos mérkőzéssel egybekötve megpróbálunk minél több pénzt összegyűjteni, s azt az érintett térségbe eljuttatni.
Bedics László, a vendégek szakosztályvezetője hálás volt a Bakonyerdőnek a segítségért, mint megtudtuk, a pápaiak mellett az MKB Veszprém és a Győri Audi ETO KC is felajánlotta segítségét.
- Nemcsak a pályán, hanem az életben is komoly mérkőzést vívunk, örülünk a mai lehetőségnek, ezúton is köszönjük a felajánlásokat. A kézilabda ezekben a napokban, hetekben a szokásosnál is többet jelent számunkra, hiszen a sport segítségével kikapcsolódhatunk, kis időre ki tudunk mozdulni az otthoni légkörből. A vörösiszap ellehetetlenítette a csapat működését, de remélhetőleg a megyei bajnokságból nem kell visszalépnünk, tavaly a negyedik helyen végeztünk, bízunk benne, hogy előbb-utóbb a feljutás is meglesz.
A mérkőzés 16-15-ös félidejében fellépett a Rebel-Lion TSE, a lefújást követően végül 35-21-es hazai győzelem született. A belépőjegyek árából 46.000 forintot gyűjtött össze a pápai klub.

Gólszerzők:
Devecser:
Szigetvári Gergely 8 gól
Ughi Csaba 5 gól
Németh Zoltán 4 gól
Kozma György 3 gól
Kozma István 1 gól
Fábián Balázs 1 gól

Bakonyerdő Pápa:
Szabó Tamás 10 gól
Reizinger Szabolcs 6 gól
Kapcsándi Zsolt 4 gól
Róth Gábor 4 gól
Harcos Bertalan 4 gól
Takács Norbert 3 gól
Nagy Péter 2 gól
Bors Patrik 1 gól


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!