Példaértékű kármentésre törekednek


2010-10-20 08:40:59  | cikk: mo  | 


Példaértékű kármentésre törekednek főképe
Örömmel fogadták Leinefelde felajánlását Devecserben – így nyilatkozott a település polgármestere, Toldi Tamás. Németországi testvérvárosunk küldöttsége tegnap délután szállította el adományát a katasztrófa sújtotta településre. Toldi Tamás a Városházán fogadta a külföldi adományozókat, ahol beszámolt a kármentés folyamatáról és a jelenlegi feladatokról. Elmondta, hogy a lakosság ellátása folyamatosan történik, a kármentésben két dolgot tart fontosnak: egyrészt a belterületek maradéktalan megtisztítását, másrészt pedig a külterületek izolálását. A polgármester úgy fogalmazott, olyan mentési programot kívánnak megvalósítani, amely nemzetközi szinten is megállja a helyét, s példaértékű lehet hasonló helyzetek kialakulása esetén.
Toldi Tamás megköszönte a Németországból érkezett segítséget, majd hozzátette, a jövőben lakberendezési tárgyakra, bútorokra, háztartási gépekre lesz szükség.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!