Lombard Pápa – Szombathelyi Haladás: Több mint egy meccs


2009-10-03 17:02:21  | cikk:  | 


Ma 19 órától a Soproni Liga 10. fordulójában szomszédvári rangadóra kerül sor a Perutz stadionban. A Lombard Pápa csapata a bajnokság utolsó előtti helyezettjét, a Szombathelyi Haladást látja vendégül. Ha a tabellára tekintünk, nem lehet kétséges a mérkőzés végkimenetele (Szűcsék 10 ponttal és 13 hellyel előzik meg a vendégeket) ám a pápai csapat tulajdonosának személye miatt évek óta többről szól ez a mérkőzés, mint 3 pontról. Mindkét csapatnak presztízs ez a párosítás, nem is beszélve a szurkolókról. Kevés olyan derbit rendeztek ezidáig, amin ne lett volna szurkolói rendbontás. Reméljük ez a mai rácáfol az eddigiekre. A Haladásnál többen is sérüléssel és eltiltással küzdenek, a Lombardnál viszont mindenki egészséges, így a legjobb összeállításban várhatja a kezdő sípszót a Véber legénység. Teltházra, pazar hangulatra, szikrázó összecsapásra van kilátás, remélhetőleg meglesz a hetedik Lombard győzelem zsinórban.

Véber György: Egyértelműen győzelmet várok, és azt a játékot, amit a bajnokságban az elmúlt hetekben nyújtottunk, sőt, talán még gyorsabban játszva. Magas hőfokú nyugati rangadóra van kilátás, amelyet meg kell nyernünk.

Róth Antal: Minden problémánk ellenére igyekszünk úgy pályára lépni, hogy csökkentsük a két csapat tabellán elfoglalt helye közötti különbséget.

Szűcs Lajos: Egy komoly mérkőzés lesz, hiszen nagy a rivalizálás a két együttes között. Bízom benne, hogy ma tudjuk realizálni azt a helyet, amit most a táblázaton elfoglalunk és itthon tartjuk a 3 pontot.

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!