Újabb Lombard II siker


2010-10-17 22:40:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 



Magabiztos, négygólos győzelmet aratott az NB III-as labdarúgó bajnokságban a Lombard II gárdája. A mieink a Kovács – Domján, Dlusztus, Karácsony, Borsos, - Peric, Fűzfa, Kaszás – Csepregi, Somogyi, Palkó összetételben gyűjtötték be a három pontot, mellyel a tabella élére ugrottak. Ami a Celldömölk elleni derbit illeti, nyomasztó fölényben kezdte a mérkőzést a hazai csapat. Fölényük több kihagyott helyzet után a 32. percben érett góllá. Domján jobb oldali beadása Csepregiről került Kaszás elé, aki higgadtan a kapuba lőtt. Tíz perccel később Palkót buktatták a kaputól 17 méterre. A szabadrúgást Palkó a sorfal fölött vágta a kapuba. A 46. percben szép jobb oldali támadás végén Peric becsúszva adott középre, Palkó beforgatta védőjét és a kapu jobb oldalába lőtt. A 74. minutumban Peric beadását Palkó lekezelte, majd egy csel után a rövid sarokba talált. A Lombard II meggyőző játékkal rukkolt elő és magabiztosan hozta a presztízs mérkőzést.

Lombard Pápa II – Celldömölk 4 -0 (2 - 0) G: Palkó 3, Kaszás
Jó: az egész csapat, (Palkó a mezőny legjobbja)

Nagy Mihály: Fegyelmezetten és jó minőséggel játszottunk, magabiztosan győztünk.

További eredmények:
Badacsonytomaj-Tapolca – Lipót 0-2
Hévíz – Kőszeg 5-0
MTE 1904 – Haladás II 1-5
Várpalota – Csorna 0-1
Sopron – Büki TK 4-1
Sárvár – Balatonfüred 1-1
Répcelak – ZTE II 2-2

A bajnokság élmezőnye:
1. Lombard II 23 pont
2. Hévíz FC 23
3. ZTE II 22
4. Sopron 19
5. Lipót 16


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!