Tájak, utcák, életterek


2010-10-16 19:48:21  | cikk: Tóth Tamara  | 


Tájak, utcák, életterek címmel nyílt ma este kiállíts Ács Tas László pápai művész festményeiből. A kiállítást Borbély Lajos művésztanár nyitotta meg. Mint mondta, a kiállító művész Pápa szerelmese, a természet, a tér, a minket körülvevő élettér ábrázolója, lefesti a természet és az ember által alkotott környezetet, lelkiismeretes alkotó.
- Saját maga által kikísérletezett technikát, színvilágot alkalmaz, a különböző stílusok hatásától mentesen alkot. Az általa jól megfigyelt világot festi le, saját érdeklődési körét, képeiből megtudhatjuk, hogy merre kirándult a családjával, hol időztek a legtöbbet, mely évszak a kedvence. Dokumentációs értékű némely képe. A képein nem ábrázol embereket, de nem is hiányoznak róla- mondta a művész tanár.
Ács Tas László alkotásait több önálló kiállításon láthattuk már, az évente megrendezett Pápai Art művészeti kiállítás rendszeres résztvevője. Munkáiból sugárzik a művész személyisége, a jókedv, a derű. Mondhatni a festészet alapján kolorista, azaz szingazdag festő, így képein ő maga jelenik meg, ő maga sugárzik mindegyikből. A képzőművészet már kora gyermekkora óta foglalkoztatja, azonban komolyabban csak pár éve kezdett festeni. A szemnek gyönyörű képeket három hétig tekinthetik meg a művészet érzékeny érdeklődök.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!