NB III: Szomszédvári rangadó következik


2010-10-16 17:48:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


NB III: Szomszédvári rangadó következik főképe
A Lombard II a harmadosztályú labdarúgó bajnokságban vasárnap 14:30-tól egyik legfőbb mumusát, a Celldömölki VSE gárdáját fogadja a műfüves pályán. Az előző kiírásban Pápán és Celldömölkön is vereséget szenvedett Nagy Mihály csapata, érthető módon szeretnének törleszteni a vasi csapatnak. A Lombard továbbra is veretlen a bajnokságban, a második helyet foglalják el fiataljaink, míg a CVSE három győzelem, két döntetlen, négy vereséggel a 8. pozícióból várja a kezdő sípszót.
Nagy Mihály: Igazi nehéz presztízs mérkőzés lesz, függetlenül a helyezésektől. Van mit törlesztenünk, hiszen ellenfelünk az elmúlt bajnokságban mindkét alkalommal legyőzött minket. Az összeállítás csak a felnőtt csapat mérkőzése után válik biztossá.

A forduló eddigi eredményei:
Badacsonytomaj-Tapolca – Lipót 0-2
Hévíz – Kőszeg 5-0
MTE 1904 – Haladás II 1-5
Várpalota – Csorna 0-1
Sopron – Büki TK 4-1
További párosítások:
Sárvár – Balatonfüred
Répcelak – ZTE II

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!