Lombard siker az ETO Parkban


2010-10-15 19:09:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pepsifoci.hu  | 


Lombard siker az ETO Parkban főképe
A Lombard Pápa az NB I-es bajnokság 10. fordulójában Győrbe látogatott, annak reményében, hogy az ETO ellen sikerül feledtetni a múlt heti csúnya paksi zakót. 2000 néző előtt a Lombard Pápa korábban soha nem látott összeállítással várta a kezdő sípszót, meglepetésre Quintero, Bíró és Abwo is padra került, Véber a Szűcs, Takács, Supic, Farkas, Németh, Rebryk, Gyömbér, Bárányos, Zulevs, Maric, Heffler összetételt vélte a legjobbnak. A pápaiak hálóőre nem sokáig unatkozott a sípszó után, két veszélyes győri próbálkozást kellett meghiúsítania a csapatkapitánynak. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, a 41. percben az első játékrész legnagyobb vendég lehetősége maradt ki, amikor Bárányos indítását, és Marics csúsztatását követően Heffler lépett ki, 10 méteres lövését azonban védte a győriek kapusa. Fordulás után az 55. percben újabb ziccerbe került a Lombard, Bárányos jobb oldali beadása után Zulevs az ötös sarkáról egyből megpróbálta átemelni a kimozduló győri kapust, ám a léc fölé pörgetett. A derbi utolsó 10 percében több esemény történt mint az előző 80-ban. Előbb hátrányba kerültek a hazaiak Djordjevics második sárgája után, majd a 81. percben eldőlt a meccs, Takács jobb oldali beadása Abwo elé került, aki kapásból Sztevanovics támaszkodó lába mellé lőtte a játékszert 0–1. A Lombard ezzel a góllal elhozta a három pontot Győrből és a 9. helyre jött fel a tabellán.

Pintér Attila: Voltak problémáink, amelyekből a kéthetes szünet ellenére sem tudtunk kilábalni, többeknek nem a saját posztjukon kellett szerepelniük, de összességében azt gondolom, hogy becsülettel tette a csapat a dolgát, jelen pillanatban erre voltunk képesek. Úgy gondolom, hogy nem volt szándékos Djordjevics hazaadása, és szabadrúgásnál is Sztevanovics lépett ki, neki kellett volna sárgát adni nem a védőnek. A kiállítással nagyon belenyúlt a mérkőzésbe a játékvezető.

Véber György: A mérkőzés előtt is arról beszéltünk: itt a lehetőség, hogy a Paks elleni kisiklást korrigáljuk. Az a mentalitás jellemezte a csapatot, amire egész héten készültünk, és ami a legfontosabb, hogy az új dolgokat nagyszerűen oldotta meg a csapat. Fegyelmezett és precíz védekezést nyújtottunk, Szűcsnek talán mindössze háromszor kellett játékba avatkoznia a mérkőzésen. A hatvanadik perctől kezdve domináltunk a mérkőzésen, a találkozó összképe alapján mindenképpen megérdemeltünk az egygólos sikert.
(nso.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!