Véget ért a Suli-Spuri a Sportcsarnokban


2010-10-12 20:58:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véget ért a Suli-Spuri a Sportcsarnokban főképe
A Civilszerviz Közösségfejlesztők Közhasznú Egyesülete Suli-Spuri elnevezéssel sportos, zenés délutánt rendezett a város fiatal korosztályának a Városi Sportcsarnokban. A rendezvény dr. Áldozó Tamás alpolgármester köszöntőjével indult, a városvezető beszédében a Civil Háló Szövetség kezdeményezésének fontosságát hangsúlyozta, majd sok sikert kívánt a Diákválogatottnak, akik egy barátságos mérkőzésen a Lombard Pápa labdarúgóival mérték össze tudásukat, melyet Kassai Viktor FIFA játékvezető dirigált. A Lombard színeiben pályára lépett többek között Gyömbér Gábor, Bárányos Zsolt, Cesar Quintero, David Abwo, Denis Rebryk és a sérüléséből visszatérő Bali Péter is. A Diákválogatottba minden középiskolából két diák kapott meghívást, Pődör Ákos a Takács Norbert, Tóth Máté, Fekete Máté, Sándor Norbert, Somogyi Richárd, Szijjártó Kristóf, Horváth Tamás, Böröczky András, Grőber Bence, Király Botond, Nagy Péter, Árok Dávid kerettel vágott neki a 2x20 perces derbinek. A mérkőzést a diákok kezdték jobban, Takács kapusnak már a kezdést követően maga mögé kellett nyúlnia, de a folytatásban sem játszottak megilletődötten a fiatalok, a félidőben 3-2-re vezettek. A második játékrészben már kijött a tudáskülönbség és a nagyobb rutin, a Lombard végül 9-5-re megnyerte a meccset.
- A nap célja, hogy az ifjúságot aktívabban bevonjuk a rendezvények előkészítésébe, szervezésébe – mondta Palkovicsné Vass Ibolya szervező. A mai napon közel 20 egyesület és szervezet képviselteti magát, akik mind a Civil Háló Szövetség tagjai. A gyerekeknek a sportos feladatok mellett lehetőségük van hagyományőrzéssel, energiatakarékossággal és esélyegyelőséggel kapcsolatos kvízkérdések megválaszolására is, a legjobbakat természetesen díjazzuk.
A nap zárásaként fellépett a Crazy Dance Sporttánc Egyesület, valamint kötélugró- és hastáncbemutatót is megtekinthettek az érdeklődők.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!