A külföldi katonafeleségek is gyűjtenek


2010-10-11 18:36:58  | cikk: mo  | 


A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy kisbusznyi adományt juttatott el a vörösiszap-katasztrófa sújtotta településekre. A higiéniás felszerelésekből, a hétköznapi tisztálkodáshoz szükséges eszközökből, tisztálkodási szerekből, ásványvízből és élelmiszerekből álló szállítmány nagy részét a Pápára települt Nehéz Légiszállító Ezred katonafeleségei gyűjtötték össze és bocsátották a Magyar Máltai Szeretetszolgálat pápai csoportja rendelkezésére. Szita Tamásnétól, a csoport vezetőjétől megtudtuk, a Pápán szolgálatot teljesítő külföldi katonák feleségei biztosították a csoportot arról, hogy segítségük nem egyszeri, folyamatos lesz.
A csoport vezetője kiemelte azt is, hogy ruhaadományra az érintetteknek nincs szüksége, nem tudják elhelyezni. A jótékonysági szervezet pápai csoportja telephelyén (Árok u. 13.) egy felhívást függesztett ki, amelyben folyamatosan kommunikálja a lakosság felé, adott esetben milyen adományokat várnak a katasztrófa sújtotta települések érintettjei. Szita Tamásné köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik adományaikkal segítették a vörösiszap-katasztrófa károsultjait.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!