Új főszponzor támogatja az élvonalbeli labdarúgó bajnokságot


2010-10-06 22:48:46  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új főszponzor támogatja az élvonalbeli labdarúgó bajnokságot főképe
Megállapodás született a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. között, amelynek értelmében a cég névadó szponzorként támogatja jelentős összeggel a labdarúgó bajnokságot. Az idei, 2010-2011 idényre vonatkozó szerződés értelmében a bajnokság új neve Monicomp Liga. A cég által biztosított összeg egészét – amelyet a felek üzleti titokként kezelnek – a klubokhoz továbbítja az MLSZ, ezzel is hozzájárulva a bajnokság színvonalának emeléséhez. A Monicomp Zrt. azért döntött a szponzoráció mellett, mert üzleti alapon, de a közösségért felelős vállalatként ily módon is növelni kívánja ismertségét és presztízsét. A vállalat egyben példát is kíván adni az üzleti szféra szereplőinek, hogy minél szélesebb körben vegyenek részt a labdarúgás támogatásában. A Monicomp Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. cégösszeolvadással a pénzügyi szektor IT és logisztikai szolgáltatói körében meghatározó tényezővé vált 2010-ben. Az OTP Bank tulajdonában álló társaság tevékenységi köre felöleli az IT, logisztikai és nyomdai szolgáltatást, az üzemeltetéstől a fejlesztésen át egészen az eszközbeszerzésig, kereskedelemig. A 3,1 milliárd forint saját tőkéjű vállalat célja, hogy a tapasztalatok, a tudás és a szinergiák kihasználásával további ágazatok, így a kereskedelem szereplőit is üzletei partnerei körébe vonja.
(mlsz.hu)


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!