Erre szavaztak az emberek - újra Fidesz!


2010-10-03 23:35:09  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Erre szavaztak az emberek - újra Fidesz!  főképe
Minden egyéni választókerültben nyert a Fidesz-KDNP a városban. 22 óra előtt néhány perccel dr. Kovács Zoltán jó eredménynek értékelte az előzetes számokat. A tíz Fideszes képviselő mellé úgy néz ki, hogy egy Jobbikos és három MSZP-s képviselő fog beülni az önkormányzatba - mondta. A Jobbikról úgy fogalmazott, a mai választás bebizonyította, a szélsőségesség nem aratott sikert, mert a tavaszi választáshoz képest harmaddal visszaesett - százalékos eredményét tekintve - a párt támogatása Pápán. A rendkívül alacsony városi részvételi arány mellett is, a Fidesz hozta a szavazatokat- emelte ki a régi-új polgármester, hiszen mint mondta, gyakorlatilag annyi szavazatot kaptak, ahány kopogtatócédulát összegyűjtöttek. Szerinte a szocialisták és a Jobbikosok nem tudták elvinni szavazóikat az urnákhoz. 
–A szavazás a kormányt megerősítő volt, hiszen az országban jelentős mértékben Fideszes polgármesterek nyertek, Fideszes testületek alakulnak. A jövő feladatai nem a megszorítások lesznek, a jövő taktikája a kilábalások, a gazdaság felé való irányultság lesz. Erre szavaztak az emberek. A megyei közgyűlésben is abszolút többségünk van. Folytatni lehet azt a munkát, amit eddig végeztünk, de ez is átalakul, hiszen ott is jelentősen csökkent a képviselők száma.
Dr. Kovács Zoltán megköszönte a választópolgárok bizalmát, hiszen így tudják folytatni az eddig elkezdett munkát, amit közösen tűztek ki célként. Mint mondta, Pápa hosszú évek óta kétharmados Fidesz arányt produkál, az országos politikától függetlenül.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!