Képviselőjelöltjeink állják az összehasonlítást bárkivel


2010-10-03 19:12:36  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Képviselőjelöltjeink állják az összehasonlítást bárkivel főképe
Áldozó Tamás szintén családjával érkezett 11 óra előtt pár perccel a Vajda Péter lakótelepi óvodához, ahol leadta szavazatát. A Fidesz-KDNP pápai alpolgármester-jelöltje úgy látja, amit terveztek azt elvégezték, sok emberrel találkoztak a kampány során, klasszikus, hagyományos módon juttatták el az üzeneteiket a választókhoz, s most kíváncsian várják az eredményeket. Áldozó szerint nem lépte túl a megszokott kereteket a választási kampány, ezt egyedül a Jobbikról nem lehet elmondani. Mint mondta, nekik még egy hosszú tanulási folyamaton kell keresztül menniük ahhoz, hogy meg tudják fogalmazni az üzeneteiket, és előfordult már az is, hogy az üzenet tartalma is hagyott kivetni valót maga után. A szocialista párt kampányát jól felépített és kigondoltnak minősítette, mely szerint ez is arra mutat, hogy az elmúlt húsz évben hihetetlenül professzionizálódott a helyi kampány is. Városunk a rendszerváltás óta minden választáson a Fidesz-KDNP-nek és jelöltjeinek ad bizalmat, Áldozó Tamás reméli, hogy ez most is így lesz és a 10 körzetből 10 képviselő jut be az önkormányzatba. Mint mondta, jelöltjeik személyükben és tapasztalataikban is állják az összehasonlítást bárkivel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!