A demokrácia ünnepe van- szavazásra buzdít Grőber


2010-10-03 19:10:44  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A demokrácia ünnepe van- szavazásra buzdít Grőber főképe
Grőber Attila a Magyar Szocialista Párt pápai polgármesterjelöltje családjával érkezett az Acsády Ignác szakképző Iskola 5 számú szavazókörébe 10 órakor. Miután leadta szavazatát a mai nap eredményeiről kérdeztük. Grőber Attila polgármesterként most indult először, az eredményeket izgatottan várja. 55 százalékos részvételi arányra számít, a híradót rendszeresen figyeli, hiszen úgy véli, a részvételi arány nagy mértékben befolyásolja a szavazásokat, legyen az országgyűlési vagy önkormányzati. Összegezve az elmúlt heteket azt mondta, jól élte meg a kampány időszakát. Mint mondta, a választás a demokrácia ünnepe, ezért nagyon szeretné, ha sokan elmennének szavazni. Korábban már nyilatkozta, de most is megerősítette ezt az álláspontját - reagálva Erőss Bulcsú kijelentésére, miszerint 2 vagy 3 önkormányzati képviselőhelyben bízik a Jobbik a városban - amennyiben a Jobbik Pápán ekkora támogatottságot szerez, akkor ő visszavonul a politikától, véleménye szerint a Jobbik nem a demokráciát képviseli.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!