Nálunk dr. Kovács Zoltán győzött


2010-10-02 19:13:36  | cikk:  | 


Bár valójában csak játéknak tűnik, de lehet, hogy egy kicsit mégis több annál: tavasszal is alkalmat biztosítottunk portálunk látogatóinak, hogy az "igazit" megelőzően véleményt mondjanak a képviselőjelöltekről. A lehetőséget ezúttal is felkínáltuk, és sokan éltek is vele.
A ma délben lezárt szavazáson a polgármesterjelöltek közül dr. Kovács Zoltán a voksok 64 százalékát szerezte meg, Grőber Attila 31 százalékig jutott, Erőss Bulcsút a szavazók 4 százaléka tisztelte meg bizalmával. A tavaszi voksoláson még igen aktív jobbikos portál-látogatók mára vagy kevesebben lettek, vagy tartózkodtak a szavazástól. Tény: jelenlegi polgármesterjelöltjük tavasszal még 20 százalékot kapott, ezúttal csak annak az ötödét.
Holnap este fél nyolctól a folyamatosan érkező eredmények birtokában majd kiderül, a valóság igazolja vagy cáfolja a délben zárt szavazás számait; ám felhívjuk a tisztelt olvasók figyelmét, hogy a pápai választási eredményekről a leggyorsabb és a legteljesebb adatszolgáltatással a papa-ma.hu oldalon fognak találkozni. Keressenek minket 19 óra után és frissítsék folyamatosan az oldalt!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!