Labdarúgó NB III: A Várpalota érkezik


2010-10-02 09:18:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Labdarúgó NB III: A Várpalota érkezik főképe
A múlt heti, Sopronban elért 4-2-es győzelem után a Lombard II vasárnap 15 órától Várpalota együttesét látja vendégül a Perutzban. A hazaiaknak a kötelező győzelem kategóriájába tartozik a találkozó, tekintettel arra, hogy az ellenfél jelenleg két győzelemmel és öt vereséggel a tabella 14. helyéről várja a kezdő sípszót, míg Nagy Mihály gárdája második, ráadásul veretlen a csoportban.
- A gyerekek egész héten fegyelmezetten és keményen készültek, elbizakodottságnak semmi jelét sem láttam. Remélem, hogy ez a mérkőzésen is így lesz, és akkor megnyerjük a találkozót. Ellenfelünk a legutóbbi hétvégén legyőzte a Hévíz csapatát, ami több mint figyelmeztető. Borsos bajlódik kisebb sérüléssel, de remélem, hogy senkit sem kell nélkülöznöm – vélekedett Nagy Mihály.

A 8. forduló további párosításai:
Hévíz - Büki TK
Badacsonytomaj-Tapolca – ZTE II
Sopron – Csorna
Sárvár – Kőszeg
Répcelak – Celldömölk
Haladás II – Lipót
MTE 1904 – Balatonfüred


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!