Az Uniónak az az érdeke, hogy a magyarságot mint nemzetet felszámolja - Szegedi Csanád lakossági fóruma


2010-10-02 00:12:15  | cikk: Tóth Tamara  | 


Szegedi Csanád, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, európai parlamenti képviselő tartott ma lakossági fórumot a Pedagógus Művelődési Házban. Előtte Orbán Imre, a Jobbik helyi elnöke tájékoztatta a résztvevőket a héten zajlott eseményekről, várospolitikai kérdésekről, többek között beszámolt a héten elhangzott sajtótájékoztatókról is. Ezt követően Erőss Bulcsú, a Jobbik helyi polgármesterjelöltje újfent hangot adott véleményének, hogy dr. Kovács Zoltán egy nagyképű, pökhendi alak - utalva a héten Naplóban megjelent Válaszolnak a polgármesterjelöltek című cikkben megjelent pápai benzinkutak árai kapcsán adott válasza miatt. Erőss Bulcsú szerint az elmúlt húsz évben a sok korrektség mellett bizony oly mértékben kialakult a Móricz-i rokonság, hogy a korrupció és a klientúraépítés folyt és folyik ma is. De mint mondta, konkrét bizonyítékuk egyelőre nincs, de ha bekerülnek az önkormányzatba, minden héten sajtótájékoztatót fognak tartani a tíz választókerület egyikén, ahol tájékoztatni fogják az érdeklődőket a valós helyzetről.
Szegedi Csanád a fórumon elsősorban arról beszélt, hogy mi az önkormányzati választások tétje. Mint mondta: a tét az, hogy képesek lesznek-e a helyi önkormányzatokba is bejuttatni a nemzeti radikalizmust. Nincsenek kétségek, a Fidesz itt újra meg fogja nyerni a választásokat, de ott fognak állni tehetetlenül, hiszen nem nyúlnak hozzá a stratégiailag fontos ágazatokhoz. Magyarországnak három alappillére van: a nemzeti öntudat visszaállítása, a közbiztonság helyreállítása és a munkahelyteremtés - ezt képviseli a Jobbik. Szegedi Csanád szerint két fontos összetevője van a magyarságnak: a termőföld megtartása idegen kezektől és az ország magyarokkal való benépesítése. Úgy véli, nagyon nagy elmaradások vannak ezekben a témákban, bár a Jobbik az Európa Parlamentben is küzd már a földmoratórium meghosszabbításáért. Európai parlamenti képviselőként úgy látja, az Uniónak az az érdeke, hogy a magyarságot mint nemzetet felszámolja.
A fórumon elmondta azt is, hogy valamikor saját maga is fideszes volt, de rájött, hogy bár a párt magát nemzeti érzelműnek vallja, abszolút nemzetellenes cselekedeteket hajt végre. Úgy véli, a Fidesz azért nyert tavasszal, mert a magyar emberek többsége nemzeti kormányzást akar. Az ország állapotát tekintően azt mondta, jelenleg úgy állunk, mint Trianon után: nincs hadseregünk, rendőrségünk, ellenséges népekkel vagyunk körbe véve és a cigánybűnözés, a cigány népszaporulat elképesztő számokat öltött. Úgy véli, a Fidesz kormánya bár már elmúlt száznapos, de nem csinált semmi érdemlegeset, hiszen kétharmados többséggel már régen fel kellett volna oszlatnia az MSZP-t mint bűnszervezetet, amely a mai napig működik. A történelemre hivatkozva mondta azt, hogy minden rezsim után elszámoltatás következett, úgy látszik, ez most elmaradt. Mint mondta, már régóta önfenntartó börtönben kéne ülnie Gyurcsány Ferencnek, Mesterházy Attilának, Lendvai Ildikónak, Demszky Gábornak és a többieknek, de nem történt semmiféle változás.
Szegedi Csanád összegezve az önkormányzati választások lényegét úgy véli, arról szól, hogy hány jobbikos ül be az önkormányzatba.
- Ha helyi szinten sikerül bejutni, akkor a Jobbik eljut minden emberhez és a magyarság egyetlen esélye az, ha felnyílik a szemük és azt mondják, van megoldás erre az állapotra, ami nem más, mint a nemzeti radikalizmus, a nemzeti ügy felvállalása. Be kell jutni mindenhova, ahova csak lehet, bizonyítani a rátermettséget, felvetni a legégetőbb problémákat és felkészülni, tapasztalatot gyűjteni, tudást gyűjteni, hogy négy év múlva átvegyük ennek az országnak az irányítását, ha ez sikerül, ez a nemzet megmenekül.



Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!