November elsejétől a Ruszek közben lesz a Közszolg Kft. ügyfélfogadó irodája


2010-10-01 21:26:33  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


November elsejétől a Ruszek közben lesz a Közszolg Kft. ügyfélfogadó irodája főképe
Átköltözik a Pápai Közszolg Kft. ügyfélfogadói irodája a Ruszek közbe, az Árkádia sorra- tájékoztatta ma a sajtó képviselőit Kovács Attila ügyvezető és dr. Kovács Zoltán polgármester. Mint mondták, erre azért van szükség, mert a régi iroda, mely az Anna téren van, korszerűtlen és emeleti elhelyezkedése miatt a megközelítése is nehezebb. Az irodát pápai vállalkozók építették át.
- Igény merült fel a lakosság részéről, mivel az Anna tér 10. számú épületben működő ügyfélfogadói irodánk nehezen megközelíthető, ezért az önkormányzattal közösen kiválasztottuk az új ügyfélfogadói iroda helyszínét, ide a Ruszek közbe álmodtuk meg- mondta Kovács Attila.
Az új iroda frekventált helyen van, hiszen egyik irányból a megújuló Fő tér, a másik irányból a buszpályaudvar veszi körül és a piac is közel van hozzá-adott a parkolási lehetőség. A pápai hulladékot a királyszentistváni hulladéklerakóba viszik a szakemberek, melyből a szemét maga ténylegesen 25 százalékot tesz ki, mivel a többi anyagot szelektíven kiválogatják és hasznosítják. A korszerű hulladékfeldolgozással egyidejűleg pedig egy korszerű, új irodát is nyitott a Közszolg Kft. Július elsejétől kezdődően pedig városunkban mintegy 53 gyűjtőszigetnél van lehetősége a pápaiaknak arra, hogy mindenki szelektíven helyezze el a háztartásában keletkező papír-, műanyag- és üveg hulladékot.
Dr. Kovács Zoltán elmondta, az önkormányzat régóta kérte már a lakossági panaszokat figyelembe véve, hogy egy könnyen megközelíthető, gyalogos szempontból is kiemelt helyen lévő irodát nyisson a Közszolg Kft. Úgy fogalmazott, az európai uniós korszerű hulladékgyűjtéshez ilyen korszerű iroda illik.
Az új irodában a szemétszállítással kapcsolatos ügyeket lehet majd intézni november elsejétől, a kéménysepréssel kapcsolatos ügyek intézéséhez a pápaiaknak továbbra is az Anna tér 10. szám alatt elhelyezkedő irodát kell felkeresniük. November elsejétől megváltozik a nyitvatartási idő is, melyről majd közlemény formájában tájékoztatják a lakosságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!