Hazai rajt a kosárlabda bajnokságban


2010-09-30 14:22:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai rajt a kosárlabda bajnokságban főképe
Múlt héten elrajtolt a 2010/2011-es NBI/B-s kosárlabda bajnokság. A Pápai KC a bajnokság első fordulójában a GyőrSzol-SZESE csapatával mérkőzött volna, ám áramszünet miatt a találkozót az Egyetemi Csarnokban nem tudták lejátszani, a derbi új időpontjáról később döntenek. A pápaiak így hazai pályán kezdik meg a pontvadászatot, vasárnap 17 órától a Kozármisleny vizitál a Városi Sportcsarnokban. A „Sasok” az első körben Veszprémbe látogattak, ahol 83-69-es vereséget szenvedtek. Vajda József gárdáját Rédei Bálint és Bodgán Erik távozását követően rutinos játékosokkal sikerült megerősíteni, Szupper Péter, Jarosevits Róbert és Feigl Imre játéka a fiatalokkal kiegészülve remélhetőleg a pápaiak szezonbeli első győzelmét jelenti majd. Ebben bízik Vajda József, a hazaiak vezetőedzője is.
- Egy fiatal, feltörekvő csapat látogat hozzánk, akik múlt héten egy szoros mérkőzésen maradtak alul Veszprémben, de számunkra hazai pályán csak a győzelem számít elfogadható eredménynek. Sajnos Vajda Balázs és Feigl Imre játékára nem számíthatunk, ennek ellenére szeretnénk sikerrel venni idei első akadályunkat.
A napot a serdülők kezdik 9 órakor, 17 órai kezdettel a felnőttek lépnek pályára, az U-20-as korosztály mérkőzésére pedig 18:30-tól kerül sor. A találkozókra belépés díjtalan.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!