Orbán Imre sajtótájékoztatójára reagált a Polgármesteri Hivatal


2010-09-27 16:59:53  | cikk: mo  | 


Közleményben reagált a Polgármesteri Hivatal a Jobbik Magyarországért Mozgalom Pápai Alapszervezete szeptember 25-én, az Öreghegyen tartott sajtótájékoztatóján elhangzottakra. A hivatalos közlemény szerint dr. Kovács Zoltánhoz, mint országgyűlési képviselőhöz és polgármesterhez valóban érkezett egy levél – név, aláírás és cím nélkül -, mely az Öreghegy, Birsalma és Felső utca sarkához közel lakó családdal kapcsolatos problémákról szólt. Annak ellenére, hogy a levél névtelen volt, a polgármester haladéktalanul intézkedett.

A levélben voltak felvetések, – olvashatjuk a közleményben – melyek megvizsgálása a rendőrség, valamint az ÁNTSZ hatáskörébe tartozik, ezért a levelet hozzájuk is elküldték. Azokban az ügyekben, melyekben a Polgármesteri Hivatal szerveinek – Gyámhivatal, Műszaki Osztály, Közterület-felügyelet és Közigazgatási Osztály – van hatásköre, a szükséges intézkedéseket megtették, illetve azok folyamatban vannak. Ennek során több alkalommal helyszíni ellenőrzés is történt.

A problémákat felvető állampolgár részére a vizsgálat eredményéről szóló tájékoztatást 30 napon belül – de a mai napig sem – azért nem tudták megadni, mert nem volt hova a választ megküldeni.
Mivel Orbán Imre a levélből olvasott fel részleteket, nyilván neki is tudnia kellett, hogy névtelen levélről van szó és a választópolgárok hiteles tájékoztatása érdekében talán ezt is el kellett volna mondania – áll a hivatal közleményében.

A Polgármesteri Hivatal arra inti Orbán Imrét, hogy szíveskedjen a választópolgárokat hitelesen tájékoztatni. 

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!