„Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet”


2010-09-27 09:33:12  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


„Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet” főképe
Újraindul a Jókai Mór Művelődési Központ nagysikerű tanfolyama: a Rock Suli, ezúttal korhatár nélkül. Az oktatók nem változtak: Horváth Szabolcs dob, Karácsony István basszusgitár, Rákosi Ádám gitár, Szórádi Gábor billentyű, zeneelmélet. Tegnap délután ült össze első ízben a jelentkezőkkel időpontot egyeztetetni a szervezők nevében Mészárosné Varga Vera és a tanárok. A tandíj (40 fő jelentkező esetén): 5.000 Ft/hó, október 10-én vasárnap 16 órakor a JMK emeleti előadótermében még lehet jelentkezni a december 31-ig tartó tanfolyamra. Mészárosné Varga Vera művelődésszervező kérdésünkre elmondta, a tanfolyam célja a klasszikus rockzene népszerűsítése mellett nem más, mint egy jó közösség összekovácsolása.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!