Megállíthatatlan a Lombard II


2010-09-26 10:55:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megállíthatatlan a Lombard II főképe
Szenzációs győzelmet aratott az egykoron szebb napokat látott Sopron otthonában az NB III-as labdarúgó bajnokság hetedik körében a Lombard II. Nagy Mihály csapata visszajátszók nélkül a Kovács – Borsos, Domján, Karácsony, Kiss R. – Peric, Megyesi R., Kaszás – Megyesi P., Somogyi, Palkó összetételben 4-2-es győzelmet aratott. Kitűnően kezdte a mérkőzést a vendégcsapat. Már a harmadik percben Peric szabadrúgását Karácsony lőtte a kapuba 0-1. A 12. percben egyenlítet a hazai csapat, egy szabadrúgás után Smiljanic fejelt gólt 1-1. Fél óra játék után Peric passzából Palkó 30 méterről lőtt bombagólt 1-2. Öt perccel később Megyesi teremtett magának lövőhelyzetet, majd 25 méterről lövése a kapufáról védhetetlenül vágódott a kapuba 1-3. Az első félidő hajrája két találatot is hozott: előbb Kaszás tört kitűnően előre és megpattanó lövése után már 1– 4 volt az állás, majd egy szögletet követően Wéninger fejelt a hálóba 2-4. A második félidőben a Sopron tíz emberrel támadott, de a vendégek Kovács kapussal az élen kitűnően védekeztek, sőt, ha higgadtabbak és pontosabbak, megalázó vereséget mérhettek volna a hazaiakra.
A Lombard II soproni győzelmének köszönhetően egyedüli veretlenként vezeti az NB III-as pontvadászatot. Korábban sok kritika érte az árnyékcsapatot, miszerint „csak” az első csapatból visszajátszó játékosokkal kiegészülve tudnak ellenfelük fölé kerekedni. Az utóbbi időben Nagy Mihály fiai csattanós választ adtak a kritikusoknak, jó példa erre a tegnapi összecsapás is, a pápaiak mestere nem is rejtette véka alá elégedettségét.
- Nem akarok túlzásokba esni, mert volt bőven kifogásolni való a játékunkban, de amit ma este a gyerekek produkáltak, abban nehéz kifogást találni. Elég régen vagyok már az edzői pályán, de olyan produkcióra, amit ezek a fiúk az első félidőben produkáltak, nem nagyon emlékszem. Komolyan mondom, hogy meg vagyok hatódva, roppant büszke vagyok a gyerekekre.

Sopron – Lombard Pápa II 2 – 4 (2 – 4) G: Karácsony, Palkó, Megyesi P., Kaszás ill Smiljanic, Wéninger
Jó: az egész vendégcsapat

A forduló további eredményei:
Celldömölk – Sárvár 2-2
Várpalota – Hévíz 1-0
Balatonfüred - Haladás II 1-1
Csorna – Lipót 6-1
Kőszeg – Badacsonytomaj-Tapolca 1-2
Büki TK – Répcelak 0-0

A tabella élcsoportja:
1. Lombard II 17 pont
2. ZTE II 15 pont
3. Hévíz FC 14 pont
4. Sopron 13 pont
5. Lipót 12 pont

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!