Nem bírt a Bakonyerdő a Komárommal


2010-09-25 19:38:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Nem bírt a Bakonyerdő a Komárommal főképe
Az NB II-es kézilabda bajnokság harmadik fordulójában ma késő délután a Bakonyerdő Pápa Komárom együttesét fogadta a Városi Sportcsarnokban. Múlt héten Poór Tamás csapata az Ácsi Kinizsi otthonában 10 gólos vereséget szenvedett, hazai környezetben bravúrra készültek kéziseink, hiszen a vendégek idén nem titkoltan a bajnoki címért szálltak harcba. Átaludta a kezdést a hazai csapat, 7 perc elteltével 0-5 állt az eredményjelzőn, a hazai gólcsendet végül Kapcsándi Zsolt törte meg. Ezt követően szinte az egész félidőn át futottak az eredmény után a pirosmezesek, de három gólnál közelebb nem tudták megközelíteni Bodnár Imre alakulatát, sőt az első félidő lefújása előtt nem sokkal már hatgólos volt a differencia. A találkozó ezen szakaszában Poór Tamás kapust is cserélt, a sérüléséből visszatérő Bita Ferenc állt a háló elé, 15-19-es állásnál vonultak pihenőre a felek. A második félidő óriási hazai rohamokkal kezdődött, a Bakonyerdő nem kis bravúrt bemutatva visszajött a meccsbe – hat találatot jegyeztünk zsinórban - köszönhetően Kapcsándi Zsolt és Reizinger Szabolcs kapu előtti határozottságának és Bita Ferenc bravúros védéseinek (44. perc 23-23). Az egyenlítés mintha minket zavart volna meg, érthetetlen módon visszaesett a játékunk, védekezésben és támadásban is bosszantó hibákat követtünk el, az ellenfél pedig könyörtelenül kihasználta ezeket (52.perc 23-27). Újabb bravúrra már nem futotta a pápaiak erejéből és a végig jól játszó Struhár Péter utolsó másodpercekben szerzett góljával kialakult a 28-33-as végeredmény.

Poór Tamás: Reális az eredmény, a jelenlegi csapatösszetételünkben ennyire voltunk képesek. Középső védekezésünk továbbra sincs megoldva, az egész meccs folyamán futottunk az eredmény után, ami sokat kivett a fiúkból. Nehéz szezon elé nézünk, de továbbra is azt vallom, hogy a mai a követendő út. Rövid a kispadunk, a klub jelenleg is tárgyal az egyesület két meghatározó játékosával, Cziklin Gergővel és Berta Gergővel, én szeretettel várnám őket, hiszen nagy erősítések lennének számunkra. A jövő heti, Szentgotthárd elleni bajnokin a ma látott küzdeni akarást várom, és akkor lehet esélyünk.

Pápai gólszerzők:

Kapcsándi Zsolt 8

Reizinger Szabolcs 7

Szabó Tamás 6

Takács Balázs 4

Takács Norbert 2

Róth Gábor 1


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!