A Hűség városába utazik a Lombard II


2010-09-24 12:19:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Hűség városába utazik a Lombard II főképe
Már csak két veretlen csapat van a NB III-as labdarúgó bajnokságban, ebbe a szűk körbe – a Hévíz mellett - nagy örömünkre a Lombard árnyékcsapata is beletartozik. Nagy Mihály fiai négy győzelemmel és két döntetlennel a tabella második helyén várják a szombati, Sopron elleni rangadót. A soproniak is jól szerepeltek az eddigi hat bajnokijuk során, Végh Tibor csapata a legutóbbi fordulóban kikapott ugyan a Hévíztől, de a Haladás II-t, a Sárvárt és a Répcelakot is legyőzték. Nagy Mihály dolgát a korábbi hetekhez hasonlóan sérülések és betegségek nehezítik.
- Eléggé zaklatott volt az utóbbi két hetünk. Iskolai elfoglaltságok miatt többen alig tudtak edzeni, öten betegek illetve sérültek, három játékosunk pedig a felnőtt csapatnál van, ami nagyon jó, így a kezdőcsapatot még nem tudok hirdetni. Eddig minden dicséret megilleti a gyerekeket. Szervezetten, fegyelmezetten játszanak és igazi közösséget alkotnak, ezzel tudunk eredményesek lenni annak ellenére, hogy több gyenge egyéni teljesítményünk is van és az utóbbi két meccsen a hibáink négy pontunkba kerültek. Ha a hétvégi rangadó után veretlenek maradunk, akkor elégedett leszek.

A forduló további párosításai:
Celldömölk – Sárvár
Várpalota – Hévíz
Balatonfüred - Haladás II
Csorna – Lipót
Kőszeg – Badacsonytomaj-Tapolca
Büki TK - Répcelak
ZTE II - MTE 1904


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!