Nyírfákat ültettek a Weöres iskolások


2010-09-23 20:55:52  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Nyírfákat ültettek a Weöres iskolások főképe
Az Erdővel, fával a holnapért című projekt keretén belül kilenc foglalkozásból álló földrajz szakkör indult a Weöres Sándor Általános Iskolában, melynek tizenkét felső tagozatos tagja van.
A program célja, hogy a fiatalokkal megismertesse a fatermékek előnyeit, az erdei környezet használati lehetőségeit, az energiatakarékosság fontosságát, valamint az életben betöltött szerepét. A projektnek kilenc megfogalmazott üzenete van, ezeket ismertetik a gyerekekkel a különböző foglalkozásokon.
- A héten virágot, ma pedig három nyírfát ültetünk el az iskola előtti részen. A nyírfákat a Bakonyerdő Zrt. ajánlott fel intézményünknek. Tervezzük még, hogy fotókiállítást szervezünk a tanulóknak, azokból a természetfotókból melyeket ők készítettek. Szeretnénk egy természetvédő egyesületet is létrehozni, melynek külön logója, szlogenje, emblémája is lenne - tájékoztatta hírportálunkat Szabóné Horváth Katalin földrajz-német szakos tanárnő, a szakkör vezetője.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!