Véber: "Ha megnyerjük a kupát, erre a meccsre senki nem fog emlékezni"


2010-09-23 11:07:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Véber:
A Lombard Pápa a Magyar Kupa harmadik fordulójában csak nagy nehézségek árán jutott tovább a Győri ETO II ellen. Mint arról korábban beszámoltunk, a mieink Rebryk révén jutottak előnyhöz, az ellenfél a második játékrészben egyenlíteni tudott, ám Quintero révén a hosszabbításban sikerült megnyerni a találkozót. Véber György szerint már az első félidőben el kellett volna dönteni az összecsapást.
- Tipikusan az a mérkőzés volt, amikor egy első osztályú csapat alacsonyabb bajnokságban szereplőhöz látogat és azonnal érvényre juttatja nagyobb tudását, kezében tartja a mérkőzést, majd hagyja, hogy az ellenfél belemelegedjen a derbibe és a hajrát pokollá tegye. Ez történt velünk is, az első félidőben hat-hét góllal vezethettünk volna, a lehetőségeink közül csak egyet sikerült gólra váltani, a győri fiatalok pedig vérszemet kaptak, a 91.percben szerzett gólnak köszönhetjük, hogy nem került hosszabbításra sor. Remélem a folytatásban nagyobb százalékkal sikerül kihasználni az előttünk adódó lehetőségeket. Komolyan vesszük a Magyar Kupát, amely remek lehetőség a jó szereplésre, a Lombard esetében is egy kiugrási lehetőség.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!