Három éve a települések szolgálatában


2010-09-21 13:19:50  | cikk: mo  | 


Három éve a települések szolgálatában főképe

Négy napirendi pontot tárgyalt utolsó tanácsülésén a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa ma délelőtt. A kistérség polgármesterei meghallgatták a társulás első féléves gazdálkodásáról szóló beszámolót, elfogadták a 2010. évi költségvetés módosítására és a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Munkaszervezetének alapító okiratára vonatkozó előterjesztéseket. A társulás a vegyes ügyek keretében döntött egy adatrögzítő berendezés és egy klímaberendezés beszerzéséről a központi ügyelet részére. A 35 fős társulási ülés határozatképes volt, a napirendi pontokat egyhangúlag elfogadták.

A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás 2007. január 27-én alakult, a tagok azóta 29 alkalommal üléseztek, kétszer rendkívüli ülést tartottak. A három év alatt a tanácsülésen 201 határozat, az elnökségi ülésen 170 határozat született. A társulás 2007 óta 28 pályázatot nyújtott be, ebből 26 nyertes projekt született. Dr. Kovács Zoltán, a társulás elnöke hozzátette, a számok mögött mindig emberi teljesítmény húzódik. Az elnök a társulásban résztvevők munkáját megköszönve egy emléklapot nyújtott át a polgármestereknek, e mellett külön köszöntötte és ajándékkal jutalmazta a több cikluson át tevékenykedő, idén leköszönő polgármestereket.

Az ülésen köszöntötték, de nem volt jelen: Némethi Kálmán, Polczer Sándor, Szórád Zoltán és Novák Imre.
Jutalmukat átvették: Hársvölgyi Mária, Lengyel László, Németh Tibor, Szabó József, Varga István, Takács Szabolcs, Puskás Zoltán.

 


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!