Vidám, zenés Nyárbúcsúztató Családi Nap


2010-09-20 22:32:48  | cikk: Tóth Tamara  | 


Szeptember 25-én szombaton az Erzsébet ligetben, a színházépület környékén tartja Nyárbúcsúztató Családi Napját az MSZP Pápai Alapszervezete. Délelőtt bográcsgulyás főző verseny és mivel Jó ebédhez szól a Kabaré, a Mikroszkóp Színpad művészeinek vidám műsora várja az érdeklődőket. 13 órakor lesz a főzőverseny eredményhirdetése, mely bevételét egy jótékony célra, a hátrányos helyzetű pápai gyerekek megsegítésére ajánlották fel a szervezők.
Délután folyamatosan gyermekprogramok, játékok és versenyek várják a pápaiakat: népi játékok, lovagi torna, sajtlabirintus, csigafuttatás, körhinta mellett csúszda, trambulin, ugrókötél-bemutató, valamint a játékpavilonban arcfestés, ügyességi és kreatív játékok, rajzverseny és egyéb meglepetések várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.
13 óra és 15 óra között a közéleti sátorban kihelyezett képviselői fogadónapot tartanak Gőgös Zoltán és Pál Béla országgyűlési képviselők, valamint az MSZP pápai és megyei képviselői, politikusai várják az érdeklődőket. 14 órakor az Evelin Esküvői Ruhaszalon divatbemutatója kezdődik, melyet a Megafon Zenei Egyesület műsora követ. 15 óra 30 perckor Mesterházy Attila, az MSZP elnöke ünnepi köszöntőt mond, majd bemutatkozik Grőber Attila, az MSZP polgármesterjelöltje és a szocialisták pápai egyéni körzetekben induló képviselőjelöltjei is. A délután folyamán fellép a nap sztárvendége, az Irigy Hónaljmirigy zenekar, majd Nosztalgia Diszkóval zárul a jó hangulatúnak ígérkező nap. A programokon való részvétel ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel vár az MSZP helyi szervezete.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!