Szemétgyűjtés és faültetés az Erkelben


2010-09-20 12:58:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Szemétgyűjtés és faültetés az Erkelben főképe
Szeptember 17-én, pénteken 8 órától kezdődött az Erdővel, fával a holnapért című projekt az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat intézményében, melyet az alsó tagozatos tanulóknak rendeztek.
A projekt a KEOP "A fenntartható életmódot és az ehhez kapcsolódó viselkedésmintákat ösztönző kampányok (szemléletformálás, informálás, képzés)" című pályázati kiírás keretében valósul meg. A projekt célja, hogy az erdei környezetet védjük, és a faalapú termékek használatát népszerűsítsük első osztálytól negyedikig, játékos programokon keresztül.
- Az eredményhirdetésre ma reggel került sor az iskola aulájában, a győztes osztály, a 4. a csapata lett, akik egy gyönyörű koreai jegenyefenyőt ültethettek az Erkel tanösvényén. A fát a Sylvestris Kertcentrum tulajdonosa, Csizmazia Szilveszter ajánlotta fel, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni- mondta el Heizer Zoltánné, igazgatóhelyettes.
A díjátadó ünnepséget követően a gyerekek szemetet gyűjtöttek az épület előtt és az udvaron.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!