Pápai sportvizit Kampenben


2009-09-30 12:31:59  | cikk:  | 


Pápa város sportdelegációja szeptember 10-én látogatott testvérvárosunkba, a hollandiai Kampenbe. 20 órás buszozás után a pápai delegációt Kampen új városházának konferenciatermében fogadták a város elöljárói. A sportolókat holland családoknál szállásolták el, egy családnál két-három versenyző lakott.
Szombaton kosárlabda, sakk, tenisz, asztalitenisz és úszóversenyeket rendeztek. A pápai úszók jól szerepeltek a három ország csapataiból álló versenyen, legtöbb versenyzőnk érmes helyezést ért el. Teniszezőink is sok nyert mérkőzéssel zárták a versenynapot. A sakkversenyen a megközelítőleg 20 fős mezőnyt A és B csoportra osztották, az összetett versenyben egy második és egy negyedik helyezést értek el Pápa város versenyzői.
Kosárlabdában egy ötcsapatos tornán vehetett részt a pápai delegáció. Három holland és egy német ellenfél várt a mieinkre. Kosarasaink mind a négy ellenfél fölött fölényes győzelmet arattak, így az első helyet érdemelték ki a kosárlabda tornán. A versenynapot egy közös grill-party zárta, melyen jelen voltak Kampen város vezetői, a miniolimpia szervezői, a sportolók és a sportolókat fogadó családok tagjai is.
A pápaiak vasárnap fáradtan, ugyanakkor élményekkel gazdagon érkeztek haza.

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!