Az őszödi beszédre emlékeztek


2010-09-17 20:22:28  | cikk: mo  | 


Az őszödi beszédre emlékeztek főképe

A tegnap négy éve kiszivárgott őszödi beszédre emlékeztetett ma délutáni közös sajtótájékoztatóján a Fidesz Ifjúsági Tagozata és a Fidelitas. Dr. Trosits Bernadett, a tagozat megyei elnöke a magyar történelem egyik legpéldátlanabb és legszégyenteljesebb eseményének nevezte a Gyurcsány Ferenc hajdani miniszterelnök szájából elhangzottakat. „Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt korábban nem tudtuk elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi.” – idézte Gyurcsány Ferenc szavait az elnök. Trosits Bernadett azt hangsúlyozta, az őszödi beszéd súlyos erkölcsi és gazdasági következménnyel járt az élet minden területén, de különösen a fiatalság jövőbe vetett hitét rendítette meg.

A megyei elnök beszélt arról is, hogy 2010 áprilisában az ország kétharmada döntött úgy, nem kér többet a hazugságokból, az eladósodásból, a hamis ígéretekből és a konzervatív-nemzeti oldal mellett tette le a voksát. A megyei elnök úgy fogalmazott, az új kormány megalakulásával megkezdődhetett az ország újjáépítése, hazánk elindulhatott egy új irányba, melyben ma már a fiatalok is bízhatnak. Jövőt építhetnek, otthont teremthetnek abban az országban, ahol születtek – tette hozzá Trosits Barbara.

A tagozat elnöke összefogásról beszélt. Kiemelte, az ország talpra állításához össze kell fogni a kormánynak az önkormányzatokkal, azoknak pedig az emberekkel.
- Arra kérünk mindenkit, emlékezzenek Őszödre, emlékezzenek a hazugságokra, a válságra és azokra a politikusokra, akik elkövették. Mindezt mérlegeljék, amikor október 3-án a döntést meghozzák – fogalmazott a Fidesz Ifjúsági Tagozatának megyei elnöke.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!